Om Naprapatnollnitton

Bakgrund

Naprapat Nollnitton ägs och drivs av Johnny Sellvén, leg.naprapat, som jobbar sedan 2006. Min målsättning är att ha ett modernt synsätt på både undersökning och behandling, för att du som patient ska få hjälp med dina besvär så effektivt som möjligt. Därför strävar jag efter att arbeta evidensbaserat i största möjliga utsträckning. Jag lägger stor vikt vid att använda förklaringsmodeller som ger dig som patient så korrekt information som möjligt, för att du enklare ska kunna hantera dina besvär. 

Varför besöka oss?

Det finns många anledningar till att besöka en naprapat. Vi behandlar besvär i hela kroppen och såväl yngre som äldre patienter, oavsett om du är elitidrottare eller mindre fysiskt aktiv. Vanliga besvär är t ex smärta från nacke/skuldror, huvudvärk, tennis- och musarm, ländryggsbesvär, ryggskott, ischias, besvär från knän och hälsenor. Har du besvär som inte tas upp här, finns det en stor chans att vi kan hjälpa dig ändå, du är välkommen att kontakta mig med frågor om just dina besvär.

Så här arbetar vi

Kliniken arbetar enligt Naprapatförbundets och Socialstyrelsens riktlinjer i vår strävan att kvalitetssäkra verksamheten. Jag är legitimerad av Socialstyrelsen och innehar patient- och ansvarsförsäkring. Vi har alla ett ansvar för vår miljö och kliniken har tagit fram ett dokument för vårt miljöarbete, detta är under ständig utveckling för att förbättras. Ett steg i detta är t ex att erbjuda att skicka ditt kvitto via mail, för att minska pappersförbrukningen. Vid ett första besök på kliniken läggs stort fokus på att få en bra bakgrund till dina besvär, dels genom att du berättar om vad som hänt och dels genom en grundlig undersökning. Baserat på detta lägger vi sedan upp en behandlingsplan. Generellt sätt kan man säga att en behandlingsserie brukar bestå av mellan tre till sex behandlingar, men det finns många undantag. Tillsammans skräddarsyr vi en behandling för just dig. Har från mina tidigare arbeten erfarenhet av idrottare då jag arbetat med t ex Assyriska FF och GAIS Bandy. Men jag brinner extra mycket för långvariga besvär, eller sk ”kroniska” besvär. Kommer från en bakgrund inom ffa fotboll och hockey, där jag spelade på elitnivå som junior. Nu för tiden är jag en frälst löpare och behandlar gärna alla de skador som tenderar att uppstå för löpare.

 

Har du frågor? Inga problem, vi älskar mail och svarar gärna på frågor på vår Facebooksida.