Partners

50000000

Ny samarbetspartner!

Camp 019 är ett nystartat företag som anordnar träningsevent, vi som driver företaget heter AnneMarie och Åsa. Vi har genom åren varit på flera event och tyckt att det har varit superkul. Eftersom det inte funnits några större träningsevent i Örebro bestämde vi oss för att starta det här företaget och anordna roliga och bra träningsevent i Örebro.

Läs mer: http://www.camp019.com/

 

 

 

 

time for ghana

 

Jenny Grip och Elin Ekerheim har cyklat och på andra sätt samlat in över 150 000:- under 2013 för att 11 barnhemsbarn i Ghana ska ha möjlighet till fortsatt skolgång.

De kommer att fortsätta att samla in pengar för att barnen ska kunna slutföra sin skolgång. Under 2014 kommer de att genomföra olika motions- och tävlingslopp, Naprapat Nollnitton kommer att bidra med behandlingar både före och efter dessa lopp.

Följ tjejerna och deras fortsatta insamling här på Facebook eller på deras hemsida, www.timeforghana.se Där finns även information om hur du kan vara med och bidra.

 

 

 

Wellnet

Wellnet bidrar aktivt till att arbetsgivare får friskare personal. Om din arbetsgivare är ansluten till Wellnet kan du utnyttja dina friskvårdspengar för att boka behandlingar hos oss