Partners

timefor

Elin och Jenny driver tillsammans Time for Ghana, en ideell organisation som grundades 2012. De arbetar bland annat med att samla in pengar för att möjliggöra skolstarter för barnhemsbarn i Ghana. Tjejerna deltar i olika motionslopp där man kan följa dem och tippa deras tider. Alla pengar går alltid 100% till projektet.

Följ dem gärna på Facebook och Instagram

Naprapat Nollnitton är en stolt partner och ser till att de kan prestera på topp, utan att skador eller andra besvär kommer i vägen. 

lillån

 

Lillån Innebandyklubb har över 400 licensierade spelare. Spelarna är fördelade på 17 aktiva lag, varav 14 junior- och ungdomslag. Ungdomsverksamheten har alltid varit klubbens tyngdpunkt och utvecklas löpande med bl.a. bildandet av nya ungdomslag. Vi är en av de största innebandyföreningarna i Örebro. Klubbens representationslag spelar på herrsidan i Allsvenskan, Sveriges näst högsta serie och på damsidan i Division 1 Västra, den tredje högsta.

Naprapat Nollnitton arbetar både med att förebygga och hantera skador, i syfte att spelarna ska kunna prestera på högsta nivå. 

Kontaktuppgifter

Naprapat Nollnitton

Våghustorget 3
702 10 Örebro

T: 019-121920
M: info@naprapatnollnitton.se

Facebook

Johnny Sellven

Johnny Sellvén - Leg. Naprapat